Søk
  • Tommy Olsen

Treff for barn på mellomtrinnet som stammer


Senter for stamming og løpsk tale skal arrangere et barnetreff for mellomtrinnet onsdag 7. februar ved avdeling Lillestrøm, bare 10 minutter med tog fra Oslo, fra klokka 17:00 til 20:00. Vi vil legge opp til lek og moro med quiz, biljard og andre spill og konkurranser. Sist men ikke minst, så bestiller vi inn pizza. Det å treffe andre barn som stammer er veldig nyttig og veldig morsomt. Det er nyttig for de som vil jobbe med taleflytteknikker, men også for å jobbe med aksept for de som ikke føler for teknikktrening. Det hadde vært veldig hyggelig om barnet deres vil delta. Pris: Klienter med Helfo-avtale: 250 kroner Klienter uten Helfo-avtale: 750 kroner

Om du er logoped og tenker at en eller flere av dine klienter kan ha nytte av dette tilbudet, så ta kontakt.

Påmeldingsfrist:

Innen 31.januar til logopedassistent@stammesenter.no, men vi håper at så mange som mulig melder seg på tidlig så vi får oversikt. Om det ikke er nok som kan den dagen, så setter vi en annen dato og prøver igjen. Vi ber om forståelse for at det er vanskelig å finne en dag som passer alle. Vennligst informer om eventuelle allergier.


1 visning0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kan stammebehandling bli for enkelt?

I podcasten STUTTERTALK ble det diskutert om stammebehandling kan bli for enkelt og konkret. I en youtube-video der temaet var overføring av taleteknikker til hverdagslige situasjoner, fortalte to log

© 2020 av Senter for stamming og løpsk tale

Senter for stamming og løpsk tale

post@stammesenter.no

www.stammesenter.no

tlf: +47 900 27 337

  • Facebook Social Icon